DIY Escape Room

Do It Yourself Escape Room

De Do It Yourself Escape Room is helemaal zelf in te zetten. Voor zowel kleine als grote groepen is dit spel een echte teambuilding activiteit, waarbij samenwerking, competitie en fun centraal staat. Los met je team zoveel mogelijk opdrachten op, verzamel punten en wordt de grote winnaar van jouw bedrijf, vriendengroep of familie!

Waar & wanneer jij wilt

De Do It Yourself Escape Room is op iedere locatie en op ieder moment te spelen. Op deze manier kun jij het spel precies inzetten wanneer het jou uitkomt. Wij sturen de benodigdheden op en jij plant een dag en tijd met de groep. Laat dit ons wel altijd even weten, want wij staan natuurlijk gewoon stand by voor eventuele vragen!

Reserveer of neem contact op

Ook enthousiast geworden? Vul dan het formulier in voor meer informatie of maak direct een reservering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Escape spel met begeleiding

Naast de Do It Yourself Escape Room hebben wij ook een spel, welke wij op locatie verzorgen en begeleiden. Is dit meer waar jij naar op zoek bent? Klik hieronder voor meer informatie.

literally everywhere

Do it yourself!

De Do It Yourself Escape Room is een super spannend en uniek spel, dat zorgt voor competitie en fun! Doordat dit spel zonder begeleiding te spelen is, kan het op iedere gewenste datum en tijd ingezet worden. Ook iedere locatie en groepsgrootte is mogelijk. De groep mag verdeeld worden in teams van 5 personen. Ieder team heeft één laptop, tablet of telefoon nodig. Wij zorgen ervoor dat jullie per team een pakketje ontvangen met hierin alle spelbenodigdheden, een duidelijke briefing met uitleg van het spel en een inlogcode voor de website.

Door goed samen te werken met je team lukt het jullie om de uitdagende opdrachten op te lossen en daarmee zoveel mogelijk punten te verzamelen. Hiervoor heb je alle kaartjes en attributen uit het pakketje nodig. Verzamel de meeste punten en maak samen jullie team de grote winnaar van het bedrijf, de familie of de vriendengroep!

De Do It Yourself Escape Room duurt 75 minuten, maar het is indien gewenst ook mogelijk om korter of langer te spelen. Op deze manier kun je het spel precies passend maken voor jullie programma.

Enthousiast geworden? Vul dan het formulier in voor meer informatie of maak direct een reservering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tarieven

Wij hanteren 2 verschillende tarieven, afhankelijk van de groepsgrootte. Zie hiernaast onze tarieven per persoon:

t/m 50 personen

€ 19,50

p.p. excl. BTW *

51+ personen

€ 17,50

p.p. excl. BTW

meer informatie / reserveren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ als je direct een reservering wilt maken.