Mobiele Escape Room

Mobiele Escape Room

Een mobiele Escape Room op jouw locatie. Escape Room op Locatie beschikt over kamers met twee soorten thema’s, namelijk ‘De Oude Kamer’ en ‘Het Kantoor’. Van beide thema’s kunnen er meerdere kamers opgebouwd worden. Daarnaast is de tijdsduur van de Escape Rooms aan te passen aan jouw wensen. 

Op elke locatie Mogelijk

De mobiele Escape Rooms van Escape Room op Locatie zijn op iedere locatie op te bouwen. Doordat de kamers worden opgebouwd met een volledig gesloten frame, wordt er echt een aparte kamer binnen de beschikbare ruimte gemaakt. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestaande ruimte om te toveren tot Escape Room. 

Reserveer of neem contact op

Ook enthousiast geworden? Vul dan het formulier in voor meer informatie of maak direct een reservering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Escape spel grote groepen

Naast de mobiele Escape Room hebben wij ook een spel dat te spelen is t/m 75 tegelijk. Is dit meer waar jij naar op zoek bent? Klik hieronder voor meer informatie.

literally everywhere

De kamers

Een echte Escape Room bij jou op locatie. Escape Room op Locatie beschikt over een aantal kamers welke op iedere locatie opgebouwd kunnen worden. Een unieke activiteit voor tijdens jouw open dag, bedrijfsfeest of beurs. Escape Room op Locatie beschikt over twee soorten kamers, namelijk ‘De Oude Kamer’ en ‘Het Kantoor’.

De kamers worden opgebouwd en vervolgens begeleidt. Beide soorten kamers kunnen opgebouwd worden voor een spel van 10, 15 of 30 minuten. Op deze manier blijft deelname laagdrempelig en kunnen veel groepen in korte tijd het spel spelen.  

Iedere ronde kan een team van 4 à 5 spelers tegelijk deelnemen aan het spel. Escape Room op Locatie beschikt over meerdere kamers, waardoor het ook mogelijk is om meerdere Escape Rooms van één thema op te bouwen.

De kamers worden opgebouwd met een volledig gesloten frame. Op deze manier wordt er echt een losse kamer binnen de beschikbare ruimte gecreëerd. Het is ook mogelijk om een bestaande ruimte om te bouwen tot een Escape Room. De kamers zijn dus op te bouwen op alle locaties, zowel binnen als buiten. 

Geïnteresseerd geworden? Vul dan het formulier in voor meer informatie of maak direct een reservering. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Tarieven

Wij hebben meerdere Escape Rooms te huur. De tarieven zijn gebaseerd op 8 uur speeltijd. Komt een afwijkende tijd jou beter uit of wil je meerdere kamers op jouw locatie? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven. Zie hiernaast onze tarieven voor één of twee kamers gedurende 8 uur: 

Escape Room 8 uur

  • Spelduur naar keuze
  • 4 à 5 deelnemers per ronde
  • Inclusief
  • Op- en afbouw
  • Begeleiding

€ 1.297,50

excl. BTW

2 Escape Rooms 8 uur

  • Spelduur naar keuze
  • 8 à 10 deelnemers per ronde
  • Inclusief
  • Op- en afbouw
  • Begeleiding

€ 1.997,50

excl. BTW

meer informatie / reserveren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ als je direct een reservering wilt maken.