Referenties

Voor een activiteit voor onze teamdag zijn we gaan googelen en kwamen we: escaproomoplocatie.nl tegen. We kenden ze nog niet, ook niet van gehoord via via, maar door de site enthousiast geraakt en een offerte opgevraagd. Ook bij twee andere soortgelijke aanbieders een offerte aangevraagd.
Alle 3 de offertes binnen 2 dagen in de mailbox, maar alleen escaperoomoplocatie.nl belde ons ook op. Een heel aardige en super enthousiaste Marije legde alles goed en duidelijk uit, daarom direct voor haar gekozen en zoals ze door de telefoon vertelde gebeurde het ook op de dag zelf. Op de afgesproken tijd waren ze er met een bus vol spullen, twee hele aardige, super enthousiaste dames met echt een goed in elkaar gezette escape voor op locatie. Geen prutswerk maar echt professioneel aangepakt. Hierdoor een hele leuke middag gehad en alle 35 personeelsleden zijn ruim 1,5 uur lekker aan het denken geweest!
Marije en Roos, hartelijk dank nogmaals voor deze leuke middag en heel veel succes met jullie bedrijf gewenst.
Miranda Brouwer
ABN AMRO ★★★★★
Wat een aanrader! Vanaf het opvragen van de offerte tot aan de afsluiting van het spel, alles zeer goed geregeld! Goede communicatie en snelle reacties op vragen. Op het moment dat wij aankwamen op de door ons uitgezochte locatie (ruim 200km vanaf Breda) stond alles al klaar. We zijn het spel begonnen en zoals Marije al zei, ging de tijd (75 minuten) supersnel voorbij. Het feit dat je met meerdere teams in dezelfde ruimte speelt, maakt het heel spannend en concurrerend. Je moet echt wel “outside the box” denken om tot de antwoorden te komen. Alles is heel goed bedacht en het spel zit goed in elkaar. Marije hielp waar nodig en was echt een toevoeging! Wij waren met 30 personen waarvan de meerderheid (stoere)  mannen waren, maar ook zij waren erg enthousiast. We hebben een topavond gehad. Dank je wel!
Ellen Haarhuis Haarhuis generatoren
★★★★★
Op zaterdagavond Escape Room op locatie gespeeld. Afspraken keurig nagekomen en een geslaagde avond gehad. Bedankt!! Zeker een aanrader.
Eduard Hermanides CSB-System ★★★★★
Leuke team spirit, super creatief en leerzaam, leuk en gezellig!
Mohamed Harak
Particulier ★★★★★
Erg leuk, verrassend, vereist samenwerken, goed om als team te doen. Erg handig om met een grotere groep op eigen locatie te kunnen doen. Goed begeleid, en blij dat dit nog op het laatste moment georganiseerd kon worden.
Mart van Rijn
GGZ Rivierduinen ★★★★★
Voor een bedrijfsfeest een escape room op locatie laten komen. De communicatie was fijn, en we kregen duidelijke offertes met opties. De dag zelf kwamen twee enthousiaste medewerker, ze waren netjes op tijd en redden zichzelf volledig met het opbouwen, afbouwen en het continu regelen van de escape ervaring, zodat ik ook gewoon van het bedrijfsfeest kon genieten. Zeker een aanrader!
Sandra Drenthen
Nedap Healthcare ★★★★★
 Wat hebben we een top avond gehad! Een zeer geslaagd bedrijfsuitje samen met Escaperoom op locatie. Iedereen tegelijk aan het werk en bloedje fanatiek. Je bent echt 5 kwartier bezig , maar dat heb je niet eens in de gaten. Alleen maar positieve reacties en van sommige kwam de vraag of we dit volgend jaar weer gingen doen. Echt een aanrader! Bedankt Escaperoom op locatie voor een top avond en wie weet tot volgend jaar.
Esther vd Plas
Hoogvliet Supermarkt ★★★★★
Voor een bedrijfsuitje hebben we de escape room op locatie uitgenodigd. Het was erg leuk spel waarin in kisten verschillende puzzels opgelost moesten worden. En natuurlijk in teams tegen elkaar strijden voor de snelste tijd. De begeleiding was enthousiast en kon de groepjes goed helpen als dat nodig was. Kortom een echte aanrader!!
Renee van Dijk
Achmea ★★★★★
We hebben ontzettend veel plezier gehad tijdens de DIY escaperoom. Het waren diverse opdrachten variërend in moeilijkheid. Echt een aanrader!
Sylvia Hopman
Albeda college ★★★★★
De leerlingen hebben het erg leuk gevonden en waren volop met elkaar bezig. Als docent zie ik 3 competenties dominant: samenwerken, onderzoeksvaardigheden en analyse. Dit past bijna bij iedere beroepsrichting MBO.
Bert von Stockhausen
Curio ★★★★★
De perfecte activiteit om even te escapen – letterlijk & figuurlijk – van het werk. Maar liefst 215 personen schreven zich in voor de escape room op kantoor en alleen maar positieve reacties!
Bedankt voor de vlotte samenwerking en wie weet tot een volgende keer 😉
Stine De Roeck
Crelan ★★★★★
De DIY escaperoom in kerstsfeer is ons heel erg goed bevallen! Echt leuk om een uur met een kleine groep even helemaal op te gaan in de puzzels en het wedstrijdelement. Contact en verzending waren supersnel en goed geregeld, dank!
Karin Waldram
Woonzorg ★★★★★
Wij hebben met 70 collega’s van een laboratorium de ‘Do It Yourself Escape Room’ gedaan. Het was een groot succes; voor ieder wat wils en soms echte hersenkrakers. Een aanrader!
Marjan Kuipers
TrouwNutrition ★★★★★

meer informatie / reserveren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ als je direct een reservering wilt maken.