Referenties

Voor een activiteit voor onze teamdag zijn we gaan googelen en kwamen we: escaproomoplocatie.nl tegen. We kenden ze nog niet, ook niet van gehoord via via, maar door de site enthousiast geraakt en een offerte opgevraagd. Ook bij twee andere soortgelijke aanbieders een offerte aangevraagd.
Alle 3 de offertes binnen 2 dagen in de mailbox, maar alleen escaperoomoplocatie.nl belde ons ook op. Een heel aardige en super enthousiaste Marije legde alles goed en duidelijk uit, daarom direct voor haar gekozen en zoals ze door de telefoon vertelde gebeurde het ook op de dag zelf. Op de afgesproken tijd waren ze er met een bus vol spullen, twee hele aardige, super enthousiaste dames met echt een goed in elkaar gezette escape voor op locatie. Geen prutswerk maar echt professioneel aangepakt. Hierdoor een hele leuke middag gehad en alle 35 personeelsleden zijn ruim 1,5 uur lekker aan het denken geweest!
Marije en Roos, hartelijk dank nogmaals voor deze leuke middag en heel veel succes met jullie bedrijf gewenst.
Miranda Brouwer
ABN AMRO ★★★★★
Wat een aanrader! Vanaf het opvragen van de offerte tot aan de afsluiting van het spel, alles zeer goed geregeld! Goede communicatie en snelle reacties op vragen. Op het moment dat wij aankwamen op de door ons uitgezochte locatie (ruim 200km vanaf Breda) stond alles al klaar. We zijn het spel begonnen en zoals Marije al zei, ging de tijd (75 minuten) supersnel voorbij. Het feit dat je met meerdere teams in dezelfde ruimte speelt, maakt het heel spannend en concurrerend. Je moet echt wel “outside the box” denken om tot de antwoorden te komen. Alles is heel goed bedacht en het spel zit goed in elkaar. Marije hielp waar nodig en was echt een toevoeging! Wij waren met 30 personen waarvan de meerderheid (stoere)  mannen waren, maar ook zij waren erg enthousiast. We hebben een topavond gehad. Dank je wel!
Ellen Haarhuis Haarhuis generatoren
★★★★★
Op zaterdagavond Escape Room op locatie gespeeld. Afspraken keurig nagekomen en een geslaagde avond gehad. Bedankt!! Zeker een aanrader.
Eduard Hermanides CSB-System ★★★★★
Leuke team spirit, super creatief en leerzaam, leuk en gezellig!
Mohamed Harak
Particulier ★★★★★
Erg leuk, verrassend, vereist samenwerken, goed om als team te doen. Erg handig om met een grotere groep op eigen locatie te kunnen doen. Goed begeleid, en blij dat dit nog op het laatste moment georganiseerd kon worden.
Mart van Rijn
GGZ Rivierduinen ★★★★★

meer informatie / reserveren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Klik op de knop ‘Direct Reserveren’ als je direct een reservering wilt maken.